Inspirerande initiativ - F/ACT movement

Uppdaterad: 15 mar 2019

Positiva initiativ med framåtanda och driv skall hyllas och få den plats de förtjänar."You snooze - You lose. Modebranschen måste vakna"F/ACT movement är ett initiativ att följa under 2019. En reaktion på att modebranschen idag står inför ett paradigmskifte där både konsumenter och bransch behöver ett ordentligt uppvaknande för att förändringen skall bli möjlig.

Inom F/ACT kommer 10 deltagare under 6 mån utmanas kring sina modevanor, få verktyg, inspirationsföreläsningar och en rad actions för att agera på ett mer hållbart sätt.


Deltagarna kommer genomgå en shopping detox, samtidigt som de får hjälp att aktivera sina garderober. Under tiden för projektet kommer deltagarna dela sina garderobsresor via sina sociala medier och du kan även följa projektet på @ fact.movement. Det är dags att vi skapar fler cirkulära flöden och för att citera F/ACT -

"Cirkulärt mode är inte längre en klyscha – it’s a F/ACT!"

Projektet startade den 7 mars och avslutas i slutet av augusti. Låt oss följa initiativet som tar garderobsaktivering och inspiration till förändrade konsumtionsvanor till nya nivåer!


/Maria


Foto: Gudrun Bonér, tillika projektledare för F/ACT

Följ dem @fact.movement , www.factmovement.se

#hållbartmode #hållbaraffärsutveckling #cirkulärtmode #hållbarhet

FÖLJ NÅGON AV MINA SOCIALA KANALER

  • Linkedin - svarta cirkeln

© Maria Lagerman

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon